Over Ons

Meer

Over ons

Welkom op biochtimmerwerken.nl

Ons bedrijf is gevestigd te Hedel en doet klussen in de gehele regio en daarbuiten. Momenteel doen wij werkzaamheden die variëren van renovatie tot afbouw, het leggen van vloeren tot betegeling en het aanbrengen van gevelbekleding tot en met het maken van luiken/raamdecoratie. Kortom, wij zijn gespecialiseerd in het verbouwen bij u thuis en alle timmerwerken in en rondom uw huis.

Vaak kun je een heleboel over jezelf vertellen, maar lees ook eens wat onze collega’s op Schildersvak over ons zeggen.

Een schilder met veel ervaring ziet verschil tussen timmerwerk en vakwerk. Het verschil zit hem in de details. Zware meranti kozijnen zonder pinholes, sierlijke boeiboorden van Western Red Cedar, de met Argon gevulde isolatieruiten en een tot op de millimeter nauwkeurige maatvoering. Om er maar een paar te noemen.

Niet alleen onze klanten zijn zeer tevreden over het eindresultaat, maar ook onze collega’s in de bouw zijn zeer te spreken over de kwaliteit die wij leveren. Onderstaand nog een quote die weergeeft waarom wij al meer dan 15 jaar kwaliteit aan huis leveren:

Als er sprake is van crisis in de bouw dan geldt dat niet voor overtuigde en door de wol geverfde vaklui als het timmerbedrijf van Andries Bioch uit Hedel. Vakmanschap is crisisbestendig.

Voor meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen of een persoonlijke offerte klikt u hier of belt u ons op 06-29407620. Graag tot horens!